Alanud Paide tänavakorvpallisuvi saab jätku

Emily Bollverk
Copy
Tänavakorvpallisari Paide suvi 2017 avaetapp
Tänavakorvpallisari Paide suvi 2017 avaetapp Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavakorvpallisarja Paide Suvi 2019 teine etapp toimub juba sel reedel 28. juunil Paides Lai tänav 33. välisväljakutel.

Mängima on oodatud kõik korvpallihuvilised nii poisid kui ka tüdrukud. Kohapeal aitavad treenerid võistkondi moodustada, et kõik saaksid nautida mõnusaid ja võrdseid mänge. Noortele on osalemine tasuta, meeste klassis on osalustasu 10 eurot võistkonnale. Igat osalejat ootab auhind.

Kell 16:00 alustavad noormängijad.

Kell 18:00 alustavad meeste klassi võistkonnad.

Esimene etapp tänavakorvpallisarjas Paide Suvi 2019 toimus pühapäeval 16. juunil. Osales viis meeste võistkonda 20 mängijaga ja 30 noort korvpallihuvilist, kes mängisid omavahel.

Põnevaid ja pingelisi mänge oli palju ning alagrupis said Väärtsa, Matud ja Lai 44 kõik kolm võitu ja ühe kaotuse. Parema korvidevahega võitis alagrupi Väätsa. Matud ja Lai 44 mängisid omavahel põneva poolfinaali, kus lisaajal oli võidukas Lai 44 seisuga 12:10. Teises poolfinaalis alistas Väätsa tiim De_Azetci 13:5. Finaalis oli Lai 44 parem Väätsast 11:9. Kolmanda koha mängus alistasid Matud De_Azetci 12:5. Viienda koha sai võistkond 50+.

I koht Lai 44 (Sander Viilup, Tommy Tristan Jakobson, Raul Ruugla, Gregori Sild)

II koht Väätsa (Agnes Kaasik, Karel Lieberg, Jorma Uusmaa, Ott Koobas)

III koht Matud (Martin Kivimäe, Martin Rikk, Jaagup Lööper)

Poisid U14 vanuses oli kolm võistkonda, kes mängisid omavahel kaks korda läbi. Esikoha sai võistkond Hart (Herman Haamer, Aari Annus, Raidon Sagor, Tauri Metsis).

Ülejäänud tüdrukud ja poisid - Vändra KK Karud tüdrukud U12, Paide KK7 tüdrukud U14 ja U12 ja Paide KK7 poisid U11 ja U10 - mängisid omavahel ja kõik mängud suutsid võita Vändra tüdrukud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles