Kettagolfarid võistlesid Paide Ülejõe uuenenud rajal

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Kettagolfarid kohtusid sel korral Järvamaa  seeriavõistlustel Paides. Kokku oli tulnud 43 asjaarmastajat, kes panid end proovile  Paide Ülejõe uuendatud rajal.

Eliitklassis võidutses Raido Kangur tulemusega –8. Talle järgnesid Jaan Kirsipuu ja Tarmo Vilipõld, kelle tulemus oli –6. Kuna Kirsipuu suutis visata rohkematel radadel kahe viskega korvi, siis pidi Vilipõld leppima kolmanda kohaga.

Foto: Erakogu

Edasijõudnu te klassis võitis Sven Aarma tulemusega –2, teine oli Rainer Treve tulemusega –1 ja kolmas Egon Oraste tulemusega +1.

Foto: Erakogu

Harrastajatest näitas parimat tulemust Kaisa Leesment, kes lõpetas tulemusega +5. Talle kaotasid vaid ühe punktiga Roman Zarovski, Tanel Puss ja Riivo Tsõpp. Punktide vaatamisel selgus, et parema mängu on teinud siiski Roman Zarovski, kes sai teise koha, kolmanda kohaga pidi leppima Tanel Puss.

Foto: Erakogu

Kolmanda etapi tulemusi näeb siit.

Pärast kolmandat etappi juhib eEliitklassis Raido Kangur 284 punktiga, teine on Jüri Karus 251 ja kolmas Janel Palm 238 punktiga. Edasijõudnute seas juhib Sven Aarma 264 punktiga, teine on Jan Seire 258  ja kolmas Ivar Kald 250 punktiga. Harrastajatest hoiab kindlat esikohta Kaisa Leesment 277 punktiga, teine on Raido Verkmann 266 ja kolmas Roman Zarovski 260 punktiga.

Üldarvestuse tulemusi näeb siit.

Järgmine etapp on 17. juulil Järva-Jaanis. Registreerimine on avatud siin

Enne neljandat etappi on võimalus end proovile panna 13. juulil Tähtveres Eestimaa suvemängudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles