Järvamaa muusik saab mentorõpet Sandra Vabarnalt

Järva Teataja
Copy
OOPUS esitab uut kodumaist folktroonikat. Nende debüütalbumilt leiab nii Eesti kui Põhjamaade pärimusmuusikast inspireeritud lugusid, instrumentaalpalu ja originaalloomingut.
OOPUS esitab uut kodumaist folktroonikat. Nende debüütalbumilt leiab nii Eesti kui Põhjamaade pärimusmuusikast inspireeritud lugusid, instrumentaalpalu ja originaalloomingut. Foto: Johannes Ahun

Ansambel Trad.Attack! üks liidritest, torupillimängija Sandra Vabarna tegi mõne aja eest üleskutse torupillimängijatele ja bändidele, kes tunnevad, et tahavad uusi mõtteid, eesmärke ja veidi juhendamist.

„Olen pikalt tundnud, et tahan anda veel mingi panuse oma valdkonda ja nagu kõik teavad, siis õpetades õpid ise kõige rohkem. Minul on olnud õnn õppida väga motiveerivate ja ägedate õpetajate käe all. Seega ma otsustasin, et võtan endale aastaks ühe torupilliõpilase ja ühe bändi/artisti, keda nõuga aidata nende tegemistes,” andis Vabarna teada.

Ta täpsustas, et tasuta õpe saab teoks kord kuus ning eesmärgiks on võetud aidata õpilastel saavutada uus tase oma pillimänguoskustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles