Järvamaa alpakasid uudistasid tuhanded inimesed

Emily Bollverk
Copy
Wile Farm. Alpakajooga.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Wile Farm. Alpakajooga. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

20. ja 21. juulil oli rohkem kui 300 talu üle terve Eestimaa külalistele avatud. Kaunist rannailmast ja arvukatest samaaegsetest üritustest hoolimata tehti Järvamaale Wile farmi üle kahe tuhande külastuse. Kokku tõi avatud talude päev üle 195 000 külastuse üle Eesti.

Enim külastusi kogus Andre Farm Tartumaalt (6730), kuid palju maha ei jäänud ka Järvamaal asuv Wile farm, mis kogus külastusi kogunisti 2068. Külastuste arvu poolest oli see kaheteistkümnes kõige populaarsem talu üle Eesti.

„Meie soovitus oli, et inimesed varuksid taludes viibimiseks rohkem aega ning saaksid kohapeal olemist nautida. Seetõttu ei eeldanud, et ületame märkimisväärselt eelmise aasta rekordit ehk 163 000 külastust. Seega on 195 000 tore üllatus,“ sõnas maaeluministeeriumi avalike suhete osakonna nõunik Kertu Kärk. „Nii külastajad kui ka osalenud talud on välja toonud, et kahepäevane üritus täitis enda eesmärki ning laupäeval oma uste avamine võimaldas talu pererahval veidi rohkem oma külalistele keskenduda ja nendega isiklikult suhelda,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles