Kettagolfi seeriavõistlus hakkab jõudma lõpusirgele

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Liisa Gritšenko

Järvamaa discgolfi seeriavõistluse neljas etapp toimus Järva-Jaanis, kuhu oli kohale tulnud 53 harrastajat.

Liisa Gritšenko Türi spordiklubide liidust andis teada, et eliitklassis võidutses Jüri Karus, kes lõpetas võistluse tulemusega -9. Teise koha sai Ranno Lepasepp tulemusega -6 ja kolmas oli Madis Tamm tulemusega -4.

Edasijõudnute klassis tegi parima tulemuse Jan Seire, kes võitis tulemusega +1. Teise kohaga pidi leppima Ivar Vaht ja kolmas oli Enn Evel, kelle tulemused olid vastavalt +3 ja +5. Harrastajate klassis tegi parima tulemuse Fred Loopere lõpetades võistluse tulemusega +8. Teise koha võitis Roman Zarovski ja kolmas oli Hardi Tamme. Mõlemad mehed lõpetasid tulemusega +11. CTP-auhinna võitsid sel korral Janel Palm ja Piret Punapart.

Enne viimast etappi on seeriavõistlusel osalenud juba 76 inimest. Eliitklassis juhib hetkel Raido Kangur 360 punktiga, teine on Jüri Karus 351 punktitga ja kolmas Janel Palm 312 punktiga. Edasijõudnute klassis on kahe etapi võiduga hoidmas esikohta Jan Seire 358 punktiga, teine on Sven Aarma 348 punktiga ja kolmas Ivar Kald 326 punktiga. Harrastajatel aga juhib jätkuvalt Kaisa Leesment 357 punktiga, teisel kohal on Roman Zarovski 350 punktiga ja kolmandal Raido Verkmann 342 punktiga.

Seeriavõistluse viies ja viimane etapp toimub 7. augustil Metsajõel, kus tunnustatakse etapi parimaid, üldarvestuse parimaid, hole-in-one viskajaid, jagatakse loosiauhindu ja antakse ühele õnnelikule peaauhind, milleks on Metsajõe puhkekesuse 24 tunni tasuta rentimine, koos discgolfi raja kasutamisega, sauna, kümblustünni ja kõige muuga. Selleks, et loosiõnn sulle naerataks, tuleb viimasel etapil lõpetamisel kohal olla. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles