Kettagolfimängijad lõpetasid rajarekordiga

Kuido Saarpuu
Copy

Kolmapäeval lõpetasid discgolfarid Järvamaa discgolfi seeriavõistluse, mis koosnes viiest etapist.

Terve suve väldanud võistlus sai alguse juba maikuus. Võistluse käigus mängiti erinevatel Järvamaa radadel - Türil, Metsajõel, Järva-Jaanis, Paides, Aravetel.

Viimane etapp toimus Metsajõel kuhu oli kogunenud 47 harrastajat. Õnneks sadas vihm päeval ära ja õhtu oli vihmata, tuulevaikne ja väga soe. See soosis ka häid tulemusi.

Eliitklassis tegigi suurepärase rajarekordi Asko Krais, kes võitis ülekaalukalt ja lõpetas võistluse tulemusega -10. Teist ja kolmandat kohta jäid jagama Valdur Schiffer ja Ranno Lepasepp tulemusega -4. Siiski tegi Schiffer punktiliselt parema mängu ja võitis teise koha ning Lepasepp pidi leppima kolmanda kohaga. Edasijõudnute klassis oli väga tasavägine võistlus, kus tulemusega +9 võitis Sven Aarma ja sama tulemuse teinud Enn Evel pidi leppima teise kohaga. Kolmas oli Ivar Kald, kes kaotas esimestele vaid ühe punktiga ja lõpetas võistluse tulemusega +10. Harrastajate klassis võitis sel korral Raido Verkmann lõpetades võistluse tulemusega +8. Teise kohaga pidi leppima Kaisa Leesment, kes lõpetas samuti tulemusega +8. Kolmas oli Tanel Puss, kelle tulemuseks jäi +13. CTP võitsid Piret Punapart ja Valdur Schiffer.

Terve suve väldanud võistlus sai alguse juba maikuus. Võistluse käigus mängiti erinevatel Järvamaa radadel - Türil, Metsajõel, Järva-Jaanis, Paides, Aravetel.

Seeriavõistlusel osales sel aastal 81 võistlejat. Eliitklassis tuli võitjaks 440 punktiga Raido Kangur, teine oli 422 punktiga Jüri Karus ja kolmas 389 punktiga Janel Palm. Edasijõudnute klassis võttis napi võidu Sven Aarma 448 punktiga ja teise kohaga pidi leppima Jan Seire, kelle tulemuseks jäi 442 punkti. Kolmas oli Enn Evel 413 punktiga. Harrastajate klassis oli pingeline võistlus kuni lõpuni ja võitjana väljus Kaisa Leesment, kes lõpetas võistluse 457 punktiga, teise kohaga pidi leppima Raido Verkmann, kelle tulemuseks oli 442 punkti ja kolmas oli Roman Zarovski 424 punktiga.

Üldvõitjad said sel korral imeilusad käsitööna valminud karikad, mille autoriks on Tiit Kangro. Lisaks väiksematele loosiauhindadele, läks loosi ka peaauhind, milleks oli puhkusepakett Metsajõel. Sel korral naeratas loosiõnn Jan Seirele.

Kõiki tulemusi on võimalik vaadata siin!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles