Paide pere avas tagahoovis burgerirestorani

Nii nagu juba mitmel Arvamusfestivali laupäeval nii avas ka tänavu üks seltskond äärelinnas oma tagahoovis ühepäeva burgerirestorani. 

Uksed avati pärastlõunal ning menüüs oli veiseliha grillburger, veiseliha topelt grillburger, BBQ ribi, steakhouse friikartulid, grillitud kanatiivad, jäätisekokteil ja muud joogid. 

Ettevõtmise eestvedaja Mikko Helbma selgitas, et koduaia burgerirestorani korraldavad nad juba kolmandat aastat. "Tahame sellega väljendada oma armastust Ameerika kultuuri vastu," selgitas ta. "Toiduga käib kaasas ka väikene autonäitus ja lasteala. Seda selleks, et kõigil oleks hea ja lõbus olla."

Avaaastal valmistuti 50 hamburgeri tegemiseks, õhtu lõpuks avastati, et valmistatud burgerite arv küündis ligi 100ni. Teisel aastal küpsetati burgereid ligi 150. Sama plaan oli ka tänavu. 

Üheks päevaks tehtava burgerirestorani taga on kaks perekonda koos abilistega. 

Tagasi üles