Petankimängijad lõpetasid seeriavõistluse ööpimeduses

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Teisipäeval lõppes Järvamaa petanque seeriavõistlus, mis sai alguse juba maikuus. Olgugi, et pilved ähvardasid, et peagi saabub suurem sadu, siis meie õnneks liikusid need hoopis Rapla poole ja mängijad said nautida ilusat ilma.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko andis teada, et viiendale etapile oli kohale tulnud 30 inimest, kes alustasid mängu päikesevalguses, kuid lõpetasid mängu hilistel õhtutundidel, kus parimad mänguväljakud asusisd tänavavalgustuse läheduses.

Viimase etapi parimateks tunnistati teist etappi järjest Väätsa võistkond, kuhu kuulusid Ain Tamme, Veroonika Saar ja Kalev Lillepea. Teise koha võitis Käru võistkond, kuhu kuulusid Ilmar Vainsalu, Ilme Mägi ja Mati Tappo. Kolmanda kohaga pidid leppima võistkond Sillamaa Kärust, kuhu kuulusid Anne, Ott ja Vallo Sillamaa.

Seeriavõistluse vältel osales sarjas kokku 50 osalejat. Sel aastal oli üldarvestus individuaalne ja väga tasavägine, kus autasustati kuute parimat. Kindla võidu viis koju Heiki Tipp 73 punktiga. Tänu kahe viimase etapi võidule, kindlustas omale teise koha, 66 punktiga, Ain Tamme. Ain Vilismäe, Anneli Suits ja Enn Lehtpuu kogusid 65 punkti. Kuna Vilismäe osales kõigil etappidel, siis võitis tema kolmanda koha ja teised pidid leppima neljanda ja viienda koha jagamisega. Kuuendaks tulid Triin Randväli ja Avo Tipp.

Foto: Erakogu

Järgmisel aastal jätkab seeriavõistlus kolmeliikmeliste võistkondadega, kus vähemalt üks liige peab olema naissoost. Siiani kavas olnud viiest etapist, toimub uuel hooajal kuus etappi. Uue kohana lisandub Väätsa.

Kõiki tulemusi on võimalik vaadata Türi Spordiklubide Liidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles