Rannajalgpalli hooaeg lõppes türilastele poodiumikohal

Merit Männi
Copy
Foto: Tanel Viljat

Laupäeval peeti Pärnus rannajalgpalli eesti esiliiga viimane etapp, kus Türi BSC meeskond saavutas viienda koha, ent hooaja kokkuvõttes mängiti end teisele kohale.

„Enne etappi lahutas meid esikohast 2 punkti, seega läksime kindla mõttega tiitlit püüdma. Nagu jalgpallis ikka, siis alati ei juhtu nii nagu võiks ja etapi lõpus pidime vastu võtma viienda koha. Pall oli seekord liiga ümmargune. Seega üldkokkuvõttes lõpetasime hooaja kõva teise kohaga,” märkis meeskonda kuuluv Tanel Viljat.

Hooajaga võib Viljati sõnul aga üldjoontes igati rahule jääda. Türi rannajalka väljakul sai usinalt trenni tehtud ning igal Pärnus peetud etapil oli välja panna maksimumarv mängijaid. Viljati arvates on märkimisväärne seegi fakt, et maaskonna jaoks oli tegu väravaterohkeima hooajaga. „Seega jalad olid kõigil lahti. Samuti valiti teist aastat järjest esiliiga parimaks väravavahiks meie kindel „telliskivisein” ehk Ardo Klaasen,” täpsustas Tanel Viljat.

Selle hooaja koosseisu kuulusid: Ardo Klaasen, Rasmus Romandi, Tanel Viljat, Andre Lõiv, Veiko Koks, Kristo Kiik, Raido Kangur, Roman Zarovski, Markus Mats Lellsaar, Jaan Lilleorg, Juhan Lilleorg, Risto Kadalipp, Mairo Astur, Mirko Jefanov, Hendrik Kraav, Kaur Koiduste ja Andres Kars.

Meeskonnaliikmete tänusõnad kuuluvad ka fännidele, kes hooaja vältel Pärnus neile kaasa käisid elamas ning ka sponsoritele: Rarex Ehitus, Meedres Dangerous Goods, Pelgulinna autorent, Bacco, OÜ Henert, Väikeehitus ja Raveri grupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles