Tänavakorvpallisarja viimane etapp toimub siiski Paides

Anne Põder
Copy
Tänavakorvpall
Tänavakorvpall Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

24. augustil algselt Peetris toimuma pidanud tänavakorvpallisarja Paide Suvi viimane IV etapp toimub siiski Paide Laia tänava korvpalliväljakutel, sest Peetri väljakute seisukord pole mängudeks kõlbulik.

Korvpalliklubi Seitse tegevjuht Viljar Pennert andis teada, et otsustasid siiski võistlused Paides teha, sest nad olid lastega kolm päeva Peetris treeninglaagris ning nägid, et sealse väljaku kate on nigelas olukorras ja mängimiseks ohtlik.

Pennert märkis, et laste ja noorte klasside mängud algavad laupäeval kell 11. Noorteklassides (poisid 2006, 2008, 2009 ja nooremad ning tüdrukud 2007 ja nooremad) on mängima oodatud kõik korvpallihuvilised poisid ja tüdrukud ning treenerid aitavad kohapeal võistkondi moodustada, et kõik saaksid mõnusaid ja võrdseid mänge. Iga osaleja saab ka auhinna.

Meeste klassi võistkonnad alustavad mänge kell 13.

Pennert lisas, et kell 13 algab samas ka perepäev, kus väiksematele lastele on klounid ja näomaalingud, suurematele õhkrelvad ja kettagolf. «Seega on võistluseid vaatama ja hiljem ka kaasa lööma oodatud kõik lapsevanemad ning õed-vennad,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles