Linnameeskonna kodumäng tõi uue publikurekordi

Urmas Glase
Copy

Paide linnameeskonna tänasel kodumängul läks tarvis päikesekreemi, sest päike kõrvetas kõvemini, kui südasuvel. Platsil hoidis linnameeskond kuuma, kui mängu 26. minutil äärekaitsja Karl Mooli värava suunas läkitatatud löök poolkaitsja Andre Frolovi rikošetist viis meeskonna kodupubliku rõõmuhõisete saatel juhtima.

Mängu eel kutsus linnameeskond poolehoidjaid lööma publikurekordit ja 1000 pealtvaataja täitumisel lubati välja loosida 1000eurone auhinnatšekk. Meeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et publikurekord löödi: "Tänast mängu vaatas 710 pealtvaatajat, mis on pea saja võrra rohkem, kui senine rekord. Paraku jäi seekord 1000 pealtvaataja piir alistamata."

Paide sai liiga tabeliliidri Tallinna Flora vastu eduseisu nautida 56. minutini, kui vastaste keskkaitsja Marten Kuusk oli rünnakul täpne. Mäng lõppes 1:1 viigiga.
 
Esimesel poolajal sai vigastada Floras mängiv jalgpallilegend Konstantin Vassiljev, mis kurvastab neid jalgpallisõpru, kes järgmisel nädalal hakkavad pöialt hoidma Eesti koondisele EM-valikmängudel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles