Kihelkonna sünnipäeva puhul asutakse müstilisi paiku otsima

Järva Teataja
Copy
Autoorienteerumine
Autoorienteerumine Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Eeloleval laupäeval tähistatakse Anna kihelkonna 355. sünnipäeva ning selle päeva puhul toimuvad mitmed meeleolukad ettevõtmised.

MTÜ Purdi külaselts kutsub laupäeval huvilisi autoga orienteeruma, samuti mööda Pärnu jõge kulgevale kanuumatkale. Purdi rahvamajas aga saab vaadata teatrietendust ning päevale paneb punkti tantsuõhtu.

Autoorienteerumisele antakse start 7. septembri hommikul kell 11 Anna kiriku parklast. Vanusepiirangut võistkonna liikmetele ette pandud pole ning võistkonda võib kuuluda nii palju liikmeid kui kasutuses olevas autos ruumi jagub. Võistlejatel tuleb registreerimiseks ja võistlusmaterjalide kätte saamiseks koguneda kella 10ks. Korraldajate sõnul on autoorienteerumine hea võimalus kihelkonna erinevate nurkadega tutvumiseks. Üles tuleb leida nii mõnigi müstiline paik ning tublimad saavad kella 14 paiku Purdi mõisa viinavabriku juures tunnustatud. Orienteerumisvõistlusel osalustasu pole. Pärast suurt ringsõitu aga on võimalus osa võtta tasulisest kanuumatkast ning kasutada tünni- ja torusauna.

Suur sünnipäev jätkub õhtul rahvamajas, mis avab uksed kell 19. 30. Kell 20 astub humoorika etendusega publiku ette Kose näiteselts "Kikerdis" ja pärast seda jätkub pidu ansambliga Parvepoisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles