Noored tänavalt on oodatud tänavatantsutrenni

Anne Põder
Copy
Enriko Pedaksalu kaasaegse tantsu stiilinäide, mis õpetab tantsijat oma keha paremini tundma.
Enriko Pedaksalu kaasaegse tantsu stiilinäide, mis õpetab tantsijat oma keha paremini tundma. Foto: Erakogu

Tantsuklubi JJ-Street eestvedaja Enriko Pedaksalu esitas Paide noortele väljakutse niisama tänaval uitamise asemel tulla hoopis tantsutrenni, kus saab omandada ägedaid tänava- ja hiphoptantsu samme.

Pedaksalu sõnul võetakse uusi õpilasi vastu terve septembrikuu jooksul. «Nii, et kui on soovi leida üks kaasaegne ja mitmekesine treening, siis just seda JJ-Street pakubki,» lausus ta.

Laste ja noorte grupi hiphoptreeningud toimuvad Paide E-Piima spordihallis teisipäeviti ja neljapäeviti. Kell 16 alustab Urban Kids rühm (7 – 11aastased) ja kell 17 Hip-Hop rühm (12 – 17aastased). Treenimgud kestavad tund aega.

Pedaksalu ütles, et tantsutrenn sobib kõigile lastele ja noortele, kes soovivad õppida tantsima ja suunata oma energia tegemaks koos midagi ägedat. Et asjast täpsemalt aimu saada, soovitas ta vahetusjalatsid kaasa võtta ja tulla lihtsalt proovima.

Veelgi innukamatele tantsuhuvilistele pakub Pedaksalu aga sellest hooajast täiesti uue tantsustiili Urban Contemporary ehk kaasaegse tantsu treeninguid.

Pedaksalu selgitas, et kaasaegne tants kujutab endast kunstivormi, kus muusikat ja emotsioone väljendatakse läbi kehakeele. Lisaks tehnilisele tantsupõhjale on treeningutele lisatud urbanistlikku mõjutust ja iseloomu. «Treeningud sobivad kõigile, kes soovivad avada ennast täiesti uuest küljest, testida oma keha võimekust ning tuua eneses esile loomingulisus ja emotsionaalsus,» tutvustas ta.

See ei tähenda, et treening oleks mõeldud vaid suure kogemustepagasiga tantsijatele. «Ei. Sellega saavad hakkama ka täiesti algajad. Igale tantsijale on tagatud personaalne lähenemine, mis lisaks grupi treeningutele annab võimaluse areneda individuaalselt lähtudes oma soovidest ja eesmärkidest,» ütles Pedaksalu.

Urban Contemporary treeningud toimuvad neljapäeviti kell 18.30 – 20.30 Paide muusika- ja teatrimaja tantsuklassis.

Küsimuste korral võib julgelt Pedaksaluga Facebooki või telefoni teel numbril 56266350 ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles