Parimad piparkoogid tulevad isetehtud tainast

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva Teataja testis küpsetamist armastavate tüdrukute abiga piparkoogitainaid, mis olid nädala algul Paide suuremates toidupoodides müügil. Selgus, et poetainas võib kergesti pettumuse valmistada ja kõige kindlam on teha tainas ise.

Eesti Pagari tainas – 28 punkti ja esikoht.
Tainas oli mõnusalt vürtsikas ja jõululõhnaline, pehmet tainast oli hea rullida, ainsa puudusena kippus see rullides tagasi tõmbuma.
Piparkoogid tulid mõnusad muredad, lõhnasid ja maitsesid hästi, olid parajalt vürtsikad, ühe hindaja arvates tulid need lausa superhead!
 

Järva Teataja paberväljaandest leiab ka aasta kodukoka Kaja Kannikese krõbedate piparkookide taina retsepti.

Tagasi üles