Matkamäng ootab kirja panema

Kuido Saarpuu
Copy
Roosna-Alliku 12. matkamäng "Saan ise looduses hakkama"
Roosna-Alliku 12. matkamäng "Saan ise looduses hakkama" Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ka sel aastal on Roosna-Allikul matkamäng «Saan ise looduses hakkama». Toimub see juba 14. korda.

Mängule on oodatud neljaliikmelised võistkonnad. Ligi 15kilomeetrisel rajal läbivad võistlejad kuni üheksa kontrollpunkti. Rajal liigutakse kaardi ja legendi abil jalgsi.

Matka korraldajad annavad teada, et igal osalejal tuleb kaasa võtta toos tikke, seljakott, pooleliitrine veepudel, toidunõud, taskunuga, vile, vihmarõivad, esmaabivahenditest side ja plaaster ja 100 grammi magusat. Võistkonna peale peab olema vähemalt mobiiltelefon, kirjutusvahend ja muidugi kompass.

Tasub teada, et matkamängule saab end kirja panna 29. septembrini (Tiiu Väli, telefon 56564794) ning kohtade arv on piiratud.

Varasematel aastatel on matkamäng väga populaarseks osutunud ning 35 vaba kohta on saanud kiiresti täidetud. Mullu oli osalejaid 34 ning mängu võitis Roosna-Allikult pärit võistkond Leenud (Kathleen Allmere, Veiko Väli, Kuido Kartau, Hardo Reinart).

Matkamäng algab 5. oktoobril kell 9. Start on Kaaruka seltsimaja eest. Rajale pääsemine toimub kirjapaneku alusel ning intervallid on seitsmeminutilised.

Roosna-Alliku matkamäng on Kaitseliidu, Naiskodukaitse ja Roosna-Alliku spordiklubi ühisprojekt. Seda korraldavad Tiiu Väli, Aldur Lõhmus ja Kaire Lõhmus. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles