Koolipere käis nädalaga maha enam kui kolm miljonit sammu

Järva Teataja
Copy
jalad
jalad Foto: Raigo Pajula

23.-30. septembril tähistati Euroopa spordinädalat, millest võttis osa ka Järvamaa kutsehariduskeskuse pere. Koolipere poolt seatud eesmärk – käia nädalaga maha vähemalt kaks miljonit sammu, sai mäekõrguselt ületatud

Kooli noortejuht Vadim Albranti sõnul oli rõõm tõdeda, et tänavu oli kampaaniaga liitunuid koolis poole rohkem kui mullu. Astujaid oli kokku poolsada. «Ja see ei ole veel kõik. Eesmärgiks seatud kahe miljoni sammu asemel sai kokku astutud üle kolme miljoni sammu ehk siis täpsemalt öeldes oli tulemuseks 3 244 175 sammu. Super tulemus!,» teatas ta.

Aktsioonis JKHK 2 000 000 sammu olid oodatud osalema kõik JKHK töötajad ning õpilased, kes omavad aktiivsusmonitori, nutikella, sammulugejat või mõnda asjalikku mobiilirakendust ehk app-i, mis loendavad samme ning salvestavad tulemused kuhugi interneti keskkonda ära. Saavutatud päeva, päevade või nädala jooksul sammudest oli vaja teha screenshot ehk ekraanipilt tõestamaks enda tulemusi. Keskmiselt astuti spordinädala jooksul 50 000 – 80 000 sammu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles