Vaata, kes on Järvamaa parimad ettevõtted 2019

Kuido Saarpuu
Copy

Esna galeriis oli täna Järvamaa ettevõtete tunnustusüritus, kus valiti kategooriate kaupa maakonna parimaid ettevõtteid.

Järvamaa arenduskeskuse juhatuse liikme Ruth Aarma sõnul on omavalitsuseti kandidaate rohkem Türi vallast ja Paide linnast, mõlemast 19. Järva vald on esindatud nelja kandidaadiga. Mõni neist kandideerib mitmes kategoorias.

Ettevõtte kategooria jaguneb kolmeks, tunnustuse pälvivad aasta suurettevõte, keskmine  ja väikeettevõte.

Suurettevõtte kategooriasse on esitatud viis, keskmise suurusega ettevõtte kategooriasse kaheksa ja väikeettevõtete kategooriasse seitse kandidaati.

Eduka noore ettevõtte kategoorias on kandidaate viis.

Parimaks taluks kandideerib viis talu, mis kõik on maakonnas väga tegusad. Piirkonna toote/teenuse kategooriasse on laekunud viis tunnustusavaldust.

Järvamaa arenduskeskuse nõukogu esimees Rait Pihelgas selgitas, et eesmärk on tunnustada avalikult Järvamaal edukalt tegutsevaid äriühinguid ja silmapaistvaid isikuid, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud Järvamaa elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele, investoritele; on aidanud kaasa maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule.

Järvamaa arenduskeskuse välja antava ettevõtluse auhindadele on tänavu esitatud 42 kandidaati, kelle seast selgitas žürii parimatest parimad.

Järvamaa parimad ettevõtted 2019

Aasta ettevõte – suurettevõtete kategooria

OÜ Aarman Puit 

Aasta ettevõte – keskmise suurusega ettevõtete kategooria

OÜ Avemet Eesti 

Aasta ettevõte – väikeettevõtete kategooria

OÜ Pigipada 

Edukas noorettevõtja 

OÜ Eleman 

Aasta turismitegija 

Türi elamuspark

Järvamaa sõber

AS Konesko, Mart Hirtentreu

MTÜ Jalgpalliklubi Paide Linnameeskond

Parim talu

Takkasaare talu

Parim kohalik toode ja/või teenus

OÜ Woodhammer, eritellimusel tehtud mööbel

ERIPREEMIA JÄRVAMAA TURUNDUSE EEST

OÜ Saarakiri  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles