Jooksupoisist ettevõtte juhiks arenedes oskad asju teistmoodi hinnata

Anne Põder
Copy
Janek Lohule on Paide Hillar Hanssoo põhikooli hoone märgilise tähendusega. Samasse kohta on ta koolimaja ehitanud kaks korda. Kui esimese maja kerkimise ajal 25 aasta eest oli ta Paide MEK-is nooruke töömees, siis tänavu sügiseks valminud unikaalse koolimaja ehitamist juhtis ta ettevõtte tegevdirektorina.
Janek Lohule on Paide Hillar Hanssoo põhikooli hoone märgilise tähendusega. Samasse kohta on ta koolimaja ehitanud kaks korda. Kui esimese maja kerkimise ajal 25 aasta eest oli ta Paide MEK-is nooruke töömees, siis tänavu sügiseks valminud unikaalse koolimaja ehitamist juhtis ta ettevõtte tegevdirektorina. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Janek Lohu (48) karjäär aktsiaseltsis Paide MEK on olnud nagu Ameerika unelm saada lehepoisist miljonäriks. Ainult et tema alustas 25 aasta eest geodeedi abilisena ning on samm-sammult tõusnud ettevõtte tegevdirektoriks. Maakonna vanimat ehitusfirmat on Lohu kindla käega tüürinud nüüd juba üheksa aastat, kuid miljonäriks saamisest on asi kaugel.

Mis on selle eelis, kui juht kasvab välja ettevõtte seest?

Mul on töötajatega lihtne suhelda, sest tean kõiki etappe ehituses hästi. Olen selle tee kõik läbi käinud ja erinevaid töid teinud. Sellelt pinnalt on mul hea noori juhendada ja olukordi ettevõttes lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles