Maletajad valmistuvad võistlusteks

Kuido Saarpuu
Copy
Malemäng
Malemäng Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

20. oktoobril toimuvad Järvamaa lahtised meistrivõistlused kiirmales ja seda taas suuremalt nagu mõned aastad tagasi. Võistlus toimub ühepäevase kiirturniirina ja on mõeldud kõikidele malehuvilistele.

Paide Maleklubi korraldab aastaringselt maleturniire Paide ja Järvamaa malehuvilistele, kuid lahtistele meistrivõistlustele oodatakse rohkesti võisteljaid ka väljaspoolt maakonda. See on hea võimalus kohalikele huvilistele võrrelda oma võimeid teiste Eesti maletajatega.

Aastatel 2013-2015 osales vastavalt 63, 47 ja 54 võistlejat, kelle hulgas oli ka Eesti tippmaletajaid. Kolmel korral võitis turniiri rahvusvaheline suurmeister Kaido Külaots.

Aastatel 2016-2018 korraldas Maleklubi turniiri väiksemas mastaabis ja osalesid vaid kohalikud mängijad. Sel aastal soovime taas suuremat turniiri korraldada. Eesti Maleliidu võistluste kalender on küll tihe ja võistlused populaarsed, aga Paidesse ootame vähemalt 40-50 mängijat.

Seekordsed võistlused peetakse Paides Hillar Hansoo põhikoolis kella 11st kella 15.30ni. Mängitakse seitse vooru Šveitsi süsteemis, ajakontrolliga 10+2 (10 minutit mõlemale + 2 sekundit käigu eest).

Registreerimine: viljar.pennert@gmail.com või tel: 55545000 või kohapeal kuni kella 10:45ni. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles