Saada vihje

Paides toodetav hummus maitses naisteajakirja testijatele

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Marta Kulinaaria hummused.
Marta Kulinaaria hummused. Foto: Marta Kulinaaria

Tuntud naisteajakirja Naisteleht testijad andsid sel nädalal hinnanguid kauplustes ja veebipoodides müüdavatele hummustele ehk kikerherne pasteetidele. Paides toodetav Marta Kulinaaria klassikaline hummus sai kümnest võimalikust üheksa punkti ning pärjati testis teise kohaga.

Naistelehe köögitoimetaja Ragne Värk tõi välja, et Marta Pagari klassikalise hummuse välimus on täpselt selline nagu üks naturaalne hummus olema peab. "Tekstuur on võidesarnane, kuid mulle meeldib, et esile tulevad selged ja puhtad maitsed ning miski ei domineeri üleliia," kommenteeris ta.

Marta Pagari müügiassistent Janeli Pikas ütles, et klassikaline hummus on ettevõtte tootevalikus juba enam kui aasta ning suur osa tarbijaid on selle poelettidelt juba ka üles leidnud. "Kuigi samas tuleb tunnistada, et kauplused pole hummuste müügile võtmisel veel kuigi julged, sest ostjate sihtrühmana nähakse vaid veganeid," rääkis ta.

Tagasi üles