Väätsal alustas rahvavolle

Kuido Saarpuu
Copy
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Väätsa tervisekompleksis tehti algus talvise rahvavolle sarjaga.

PehmeSisustus rahvavolle avaetapile kogunes 40 mängijat ja neist moodustati 13 võistkonda. Kõigepealt olid 15 punktini mängitavad lahingud alagruppides ja siis otsustavad play-off mängud.

Esimene turniir pakkus korraldajate sõnul kõike seda, mida üks tore võrkpalliõhtu pakkuda suudab. Oli ülipingelisi mänge oli nappe pääsemisi kohamängudele ja olukordi, kus lõpuks napilt pääsenud jõudsid veel tippugi välja.

Esikoha saavutasid Kaimar Männigo, Elizabeth Kattai ja Iris Kuhi. Teiseks tulid ülimalt napilt play-offi jõudnud Karl Jakobson, Kevin Kinev ja Roland Kozlov. Kolmanda koha saavutasid Kristofer Virkoja, Irene Virkoja ja Elizabeth Lindjärv.

Korraldajad lubavad, et igal kuul korraldatakse üks rahvavolle sarja etapp. Lisainfot saab Imsport/Järvamaa Facebooki leheküljelt, aadressil ilmarm@hotmail.com või telefonil 5079149.

Osalema lubatakse kõik, kes tahavad, olenemata vanusest ja soost. Kolmeliikmelised võistkonnad moodustatakse kohapeal. Väljak on tavapärasest oluliselt pisem, kõigest 6x7,5m. Hooaja kokkuvõttes on kuuele parimale mehele ja naisele auhinnad. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles