Maadluse seeriavõistlus sai läbi

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Liina Lehis

Vabamaadluse seeriavõistluse „Nublust nabiks“ viies ja viimane etapp oli pühapäeval Põltsamaal.

Poistest autasustati esimest 13 maadlejat ja tüdrukutest esiviisikut. Neljanda etapi järel kümnes olnud Karl Lehis tuli lõppkokkuvõttes 11. kohale.

Maadlusklubi Järvamaa Matimehed treener Mati Sadam meenutas, et see oli nüüd sarja ajaloo jooksul esimest korda, mil türilane jõudis paremate hulka. Varem on sellise saavutusega hakkama saanud kaks Koeru treeninggrupi poissi ja üks Türi grupi tüdruk.

Viimasel etapil oli Karl Lehis esimene (-68kg). Teised kohad said Andri Matrov (-95kg), Virgo Suun (-69kg), Brent Bürkland (-57kg), Timor Arusaar (-48kg) ja Rasmus Peets (-44kg). Kolmandaks tulid Karl Kirsimets (-29kg) ja Lauri Kallas (-52kg).

„Oli normaalne, aga alati oleks võinud parem olla,“ kommenteeris tulemusi Sadam.

Noorte vabamaadluse seeriavõistluse «Nublust Nabiks» algatas omal ajal just klubi Järvamaa Matimehed. Sarja, mille eesmärk oli korrastada maadlust kindlate võistlusklassidega ja anda noortele võistlusvõimalust, on nüüd korraldatud 13. hooaega.

Tänavu maadeldi lisaks Rakkele, Cesisele, Põltsamaale ka Kohtla-Järvel ja Põlvas. Kasvõi korra käis matil rekordilised, ligi 320 noormaadlejat. Poisse oli 260-270 ringis.

Hetkel on käimas läbiraakimised sarja uue aasta etappide üle. Sari tuleb taas viieetapiline ning saab alguse jaanuaris arvatavasti Kohtla-Järvelt. Üks osavõistlus peetakse ka Lätis.

Sel laupäeval maadlevad matimehed Viljandis noorteturniiril. Võistlusi jagub detsembri keskpaigani. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles