Korvpallijärelkasv paneb ennast proovile

Anne Põder
Copy

Täna ja homme toimuvad Paides E-Piima spordihallis 4. ja 5. klasside poiste Eesti korvpalli-meistrivõistluste Mini liiga mängud, kus mõõtu võtab kuus meeskonda Eesti erinevaist paigust. Võõrustajate rollis on Paide korvpalliklubi Seitse.

Korvpalliklubi Seitse treener Viljar Penner andis teada, et teise divisjoni turniiril peetakse kahel päeval kokku üheksa mängu. Võitluslikku nädalavahetust alustasid korvappliklubi Seitse poisid esimeses mängus saadud 62:30 võiduga Kardina/Tamsalu võistkonna üle.

Pärast neid asuvad võistlustulle veel Rapla Korvpallikooli, korvpalliklubi HITO/BC Karjamaa, TalTech BS/Kiili SK ja Väike-Maarja RSK võistkonnad.

Paide poiste teine kohtumine on täna kell 17.15 Väike-Maarja RSK-ga ning homme kell 13.30 on nende vastaseks korvpalliklubi HITO/BC Karjamaa. Kõik korvpallihuvilised on oodatud Paide poistele kaasa elama.

Pennert täpsustas, et selles vanuseklassis mängivad poisid neli korda kaheksa minutit ning erinevalt Mikro ja Makro liigadest vahevõistlusi veerandaegade vahel ei peeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles