Paide noormees näitas automudeliga kiiret minekut

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Saue Hobizone võitlusrajal toiminud HOBIzone clubraceSunday võistlusel 1/10 elektribagidele offroad klassis võitis teise koha Paide Avatud Noortekeskuse mudeliringi esindaja Randolf Alt.

Randolfi isa Tarmo Alt andis teada, et võistluspäev algas pojale treenigsõitudel kohese auto purunemisega, kuid mudelingis juba kaks aastat kogutud oskused ning olemasolevad varuosad aitasid olukorra lahendada. „Ka eelsõidud ei läinud eriti sujuvalt ja teine remont peale kokkupõrget rajapiirdega tuli võistlusauto korrastamiseks ette võtta,“ nentis ta. „Päeva jätkudes suurenes tunduvalt sõidukindlus võõral rajal ja selja taha hakkasid jääma ka Saue kui koduraja sõitjad.“

„Superfinaalis sõideti väga nauditavat kõrgel tasemel sõitu kõikide finalistide poolt, kuid Randolf Alt koos Eesti eelmise hooaja sama klassi ühe parima sõitja Rainer Ressaríga suutsid omavahelises heitluses teistest ringi jagu ette rebida. Lõpptulemusena jäi Randolf Rainerile napilt 0,6 sekundiga alla ja tõi Paidesse väärilise teise koha.“

Järgmise võistlusena toimub Randolf Altil samal rajal juba 1/10 bagide Eesti meistrivõistluste teine etapp.

Paide Avatud Noortekeskuse mudeliringi nooremad õpilased on pingsalt ootamas 23. novembril algavat üle-Eestilist noortesarja juuniorliigat. Treeningsõite tehakse Paides ja mujal, seadistataksse autosid ja õpitakse uusi sõidunippe.

Automudelismiga tegelev mudeliring on Paides uus ja arenev huviala ja ootab ka uusi huvilisi vanuses kümneaastased ja vanemad. Huvi korral võtke ühendust telefonil 51 68 682 või Paide Avatud Noortekeskusega. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles