Imavere üritus kandideerib aasta mototeoks

Anne Põder
Copy
Imavere krossirada on saanud algajate motohuviliste lemmik võistluspaigaks.
Imavere krossirada on saanud algajate motohuviliste lemmik võistluspaigaks. Foto: Tanel Teas

Eesti mootorrattaspordi föderatsioon korraldab juba mitmendat aastat rahva seas aasta mototeo hääletust, kuhu kõik soovijad said kandidaate esitada. Tänavuste aasta mototeo kandidaatide seas on ka Järvamaal Imavere krossirajal toimunud üritus «"Suur laste motopäev ja kirbukas 19".

Imaveres toimunud ürituse korraldaja Tanel Teas tõdes, et neil on hea meel olla kümne esite tõstetud kandidaadi seas ning loodetavasti hääletab kohalik kogukond ettevõtmise poolt. Samuti loodab ta hääli üritusel osalenud lastelt ja nende vanematelt. «Tagasiside Imevere üritusele oli väga hea ning motospordiga alles alustavad noored ja nende pered on sellistest võistlustest, kus kogu pere saab kaasa lüüa, huvitatud,» selgitas ta.

“Aasta mototeo” rahvahääletus toimub esitatud kandidaatide vahel 14. – 20. november 2019 (20.11 kella 23:59ni). Enim hääli saanud tegu saab “Aasta mototeo” tiitli ning tegijat premeeritakse Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni pidulikul hooaja lõpetamisel 23. novembril 2019.

Hääletada saab siin

Varem on aasta mototeo tiitel tulnud kahel korral Järvamaale. 2016. aastal võitis tiitli paidelane Meico Vettik kõrge koha eest juunioride maailmameistrivõistlustel ning eelmisel aastal Kadri Ehamäe, kes osales esimese naisena Eestist motokrossi maailmameistrivõistluste etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles