Paidest võrsunud muusik miksib vene kultusbändi hitte eesti keelega

Urmas Glase
Copy
Janno Reim.
Janno Reim. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Peale Nublu ja Gameboy Teris hitti Für Oksana paistavad kakskeelsed lood kodumaisel muusikamaastikul muutumas aina populaarsemaks ja eesti ja venekeelset kogukonda liitvaks. Paidest pärit muusik Janno Reim, kes võitis üle-Eestilist tuntust anambli Hot Cosmos Blues Band solistina katsetab koos muusik Stanislav Bulganiniga kakskeelselt esitada legendaarse 1980ndate vene kultusbändi Kino omaaegseid hitte.

Ansambli Kino lugusid, kus vaheldumisi kõlab eesti ja vene keel, saab muusikute Janno Reimi ja Stanislav Bulganin esituses kuulata täna hommikul kell 10 Eesti Televisioonis algavas saates "Hommik Anuga." Mehed plaanivad juba järgmisel nädalal anda väikekontserdi Tartus ja detsembris Tallinnas.

Kino muusikas peitub ehe Vene hing ja sellepärast ta lähebki hästi peale, tõdes Bulganin ERRi uudisteportaalis: "Tema lava-imidž oli natuke teine – mässaja ja protestija. Kui Kino alustas, siis nad alguses laulsid uusromantilisi, lihtsaid lugusid. Aga pärast käis klõps ja temast sai oma aja kangelane."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles