Coopi abiga võib igaühest saada pankur

Urmas Glase
Copy
«Oleme oma arenguga kasvanud faasi, kus uute ärimahtude finantseerimiseks on vaja leida lisaraha ning börsile minek on kodumaiste investorite kaasamiseks panga arendusse mõistlik ja õigeaegne valik, kuna kasvu finantseerimiseks ei piisa üksnes hoiuste kaasamisest, vaid vaja on omakapitali suurendada,» lausus.Coop Panga juhatuse liige Hans Pajoma.
«Oleme oma arenguga kasvanud faasi, kus uute ärimahtude finantseerimiseks on vaja leida lisaraha ning börsile minek on kodumaiste investorite kaasamiseks panga arendusse mõistlik ja õigeaegne valik, kuna kasvu finantseerimiseks ei piisa üksnes hoiuste kaasamisest, vaid vaja on omakapitali suurendada,» lausus.Coop Panga juhatuse liige Hans Pajoma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui teisipäeval rääkisime majandusküljel Paidest pärit Coop panga juhatuse liikme Hans Pajomaga, et pank tüürib börsile, siis asjad liiguvad kiiresti ja homsest algabki Coop panga aktsiate märkimisperiood, mis kestab 29. novembrini.

Coop Pank soovib esmase avaliku pakkumisega (IPO) kaasata oma kasvustrateegia toetuseks 37 miljonit eurot lisakapitali ja emiteerib selleks kuni 32,2 miljonit uut aktsiat. 

Aktsiaid märkida soovival investoril peab olema väärtpaberikonto mõnes investeerimisteenuseid pakkuvas Eesti pangas. Seejärel tasub külastada IPO veebilehte www.cooppank.ee/pakkumine ja tutvuda põhjalikult kogu ära toodud infoga. Investeerimise soovi korral tuleb järgida juhiseid, mis suunavad investori veebilehelt edasi aktsiaid märkima. Aktsiate ostuks planeeritud rahasumma deponeeritakse märkimise hetkest kuni tulemuste selgumiseni väärtpaberikontot haldavas pangas. Kuna Coop Pank ise investeerimisteenust ei paku, siis ei saa otse Coop Pangas väärtpaberikontot avada ega aktsiad märkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles