Järvalased paistsid pealinnas taas silma

Anne Põder
Copy

Alles see oli kui järvalased võisid uhked ja elevil olla, et näe need Jürid-Marid seal Estonia isadepäevakontserdil  on meie maakonnast ju. Eile õhtul Tallinna raekojaplatsi jõuluturult küll otseülekannet ei tehtud, kuid menukas Järva-Jaani tantsurühm oli taas pildis.

Jõuluturu meelelahutuskava toimub reedeti ja laupäeviti ühtusel ning pühapäeviti päevasel ajal. Kava juhib Jõuluvana, laval esinevad tantsijad, lauljad ja muusikud. Eile oli kavas teatrifestival "Muinasjutt", kus osalesid folk-show ansambel Koleso ja lastekollektiiv Kolesiko Peterburist ning Vene kultuurikeskuse tantsustuudio ENTRÈE Tallinnast. Seejärel vallutasid lava rahvatantsurühmad: Hoppet ja Palmikud ja Kuristiku gümnaasiumi rahvatantsijad, folklooriselts Juhukse ning Järva – Jaani tantsurühmad: Jürid-Marid, Tuttuued Naised, Ei me ette tea ja Pahem on parem. Programmi juhtis Jõuluvana Äffy.

Jürid-Marid tantsija Arto Saar ütles, et nad said taas vägeva emotsiooni osaliseks ning esineda oli ehk pisut pingevabam kui kaamerate ees. Loomulikult tuli ettekandele ka Jürid-Marid rühma balletikava, mis pälvis erilist tähelepanu juba isadepäevakontserdil. Mehi sukkpükstes tahetakse ju naljaviluks alati näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles