Paide keskerakondlased taunivad apteegireformi hukkamist

Urmas Glase
Copy
Kai Kimmel
Kai Kimmel Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavolikogu Keskfraktsioon ja Keskerakonna Paide osakond saatsid eile  riigikogu Keskfraktsioonile, sotsiaalminister Tanel Kiigele ja riigikogu sotsiaalkomisjonile pöördumise, millega toetavad ühel häälel varem kavandatud apteegireformiga jätkamist ning taunivad koalitsiooni esitatud uut eelnõu, mis säilitaks praegusega sarnaneva olukorra.

Pöördumise autor on  Keskerakonna kauaaegne liige, Paide linnavolinik ja apteeker Kai Kimmel ning Keskerakonna Paide organisatsiooni liikmed ja fraktsiooni kuuluvad linnavolinikud tulid sellega kaasa. Pöördumise kaaskirjale panid oma käe alla Keskerakonna Paide osakonna esimees Janno Lehemets ja Paide linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni nimel selle esimees Aivar Tubli.

Aivar Tubli sõnul on Kai Kimmel kogenud proviisor, kes teeb oma tööd südamega ning  erialaliitu kuuludes võitleb selle eest, et reformi tulemusel lahutataks ravimite jae- ja hulgimüük ning apteekide pidamise õigus jääks üksnes proviisoritele. "Leidsime, et Kai argumendid ja sihikindlus väärib toetamist," ütles Tubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles