Paide linnameeskond jätkab Vjatšeslav Zahovaiko käe all

Silja Vilbu
Copy
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnameeskond annab enda Facebooki lehel teada, et sõlmis uue kolmeaastase lepingu peatreener Vjatšeslav Zahovaikoga, kelle juhendamisel saavutati tänavu Premium liigas neljas koht. 2016. aasta lõpus Järvamaa esindusklubi peatreeneriks asunud 37-aastane Zahovaiko on igal hooajal teinud Paidega sammu edasi – debüüthooaja kuues koht vahetati mullu viienda vastu.

Lõppenud hooajal kogus Paide Linnameeskond rekordilised 74 punkti ning jäi pronksi teeninud Nõmme Kaljust vaid kolme silma kaugusele.

Vjatšeslav Zahovaiko: "Aeg lendab kiiresti! Alles see oli, kui tehti riskantne ettepanek asuda Paide linnameeskonna peatreeneri toolile. Olin tol ajal täiesti kogenematu. Algne nägemus ja kurss sai paika pandud ja siinkohal pean uhkusega tõdema, et oleme esindusmeekonnaga jõudnud sinna, kuhu pidime jõudma. Teekond on olnud käänuline ja okkaline ning ilma üüratu juhatuse toetuseta poleks ma siin, kus olen. Siinkohal meeskonnamängijana soovin tänada oma suurt meeskonda: mängijaid, juhatust, klubitöötajaid ja loomulikult meie kirglikke ja tuliseid fänne!"

Loe pikemalt Paide linnameeskonna Facebooki lehelt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles