Türilased liikusid jõulukuul parema vormi nimel

Anne Põder
Copy
Liikumissarjal osalejad alustasid mõnda etappi pusle kokkupanekuga, mille tulemusel said nad kokku sihtpunktideni juhatava kaardi.
Liikumissarjal osalejad alustasid mõnda etappi pusle kokkupanekuga, mille tulemusel said nad kokku sihtpunktideni juhatava kaardi. Foto: Liisa Gritšenko

Detsembris Türil alanud liikumissari «Uueks aastaks vormi» tõi kodudest välja suure hulga inimesi, kes kõik soovisid uuele aastale vastu minna parema tervise ja enesetundega.

Türis spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et liikumissari koosnes viiest etapist. «Igal esmaspäeva õhtul kogunesid liikuda soovivad inimesed Türi linna võimlasse, et saada ülesanne ja see täita. Kokku osales üritusel 73 inimest,» täpsustas ta.

Gritšenko märkis, et osalejate hulgas oli nii lasteaialapsi kui ka täiskasvanuid. Liikuma tuldi üksi, sõprade, pere ja lemmikloomadega. «Kõik said omale sobiva tempo ise valida ja rajal liiguti nii jalgrattal, kõndides, joostes kui kelkudel. Viimane sai võimalikuks esimesel etapil,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles