Vallavalitsus kuulutas välja aasta küla konkursi

Kuido Saarpuu
Copy
Seekord pälvis Väätsa vaateakendest enim tähelepanu jalgrattamuuseumi väntav jõuluvana.
Seekord pälvis Väätsa vaateakendest enim tähelepanu jalgrattamuuseumi väntav jõuluvana. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Igal aastal korraldab Türi vallavalitsus "Aasta küla" konkursi, mille eesmärgiks on tutvustada ja populariseerida Türi valla külade ja alevike kodanikualgatuslikku tegevust ning tunnustada ja ergutada aktiivse kogukonnaga külasid.

Konkursiga selgitatakse välja jooksval aastal aktiivse tegevusega silma paistnud Türi valla küla, mille elanikud on väljapaistvalt tegutsenud küla arendamisel ja külaelu edendamisel. Nimetuse määramisel arvestatakse külakogukonna positiivset arengut, omavahelist koostööd, küla heakorda ning külaelanike aktiivsust kultuuri- ja spordiürituste organiseerimisel, üritustel osalemisel ja oma küla tutvustamisel.

Ettepanekuid nimetuse määramiseks võivad teha kõik isikud, asutused ja ühendused. Konkursi „Aasta küla" võitja ja nimetuse määramise otsustab Türi Vallavalitsus korraldusega.

Tähtajaliselt esitatuks loetakse ettepanekud, mis on esitatud Türi Vallavalitsuse kui ametiautuse kantseleisse elektrooniliselt e-posti aadressil vallavalitsus@tyri.ee või postiaadressil Türi vald, Türi linn, Kohtu tn 2, 72211 hiljemalt 31. jaanuaril 2020 kella 14ks.

Mullu kuulutati Türi valla aasta külaks Väätsa.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles