Aasta nooreks juhiks valitu mõju ulatub ka Paidesse

Merit Männi
, reporter
Copy
Ensto tehas
Ensto tehas Foto: Mihkel Leis

Tallinna direktorite klubi andis teisipäeval rahvusooperi Estonia Valges saalis üle „Aasta noore juhi“ preemia, mille pälvis rohetehnoloogia tootmisettevõtte Ensto Ensek tegevjuht Kaarel Suuk.

Ensto projekteerib ja toodab nutikaid elektrilahendusi, et parandada elektrivõrkude, hoonete ja elektritranspordi funktsionaalsust, töökindlust ja efektiivsust. Ensto kui rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte ja pereettevõte asutati 1958. a ja pakub tööd ligi 1600 töötajale Euroopas, Ameerikas ja Aasias. Mullu 1. märtsil ühendati Paides valgustusseadmeid tootva Ensto Lighting viiekümne töötajaga tehas ning Keilas ja Tallinnas elektriseadmeid- ja tarvikuid tootva Ensto Ensek, kus on töötajaid 350, üheks ettevõtteks. Ühendatud ettevõtte nimeks jäi Ensto Ensek AS.

Tallinna direktorite klubi president Sven Pertensi sõnul otsustas klubi juhatus Kaarel Suuki kasuks arvestades tema tippjuhiks sobivaid isikuomadusi, motiveeritust tööalaselt areneda ning laitmatut reputatsiooni. „Kaarel Suuk väärib klubi tunnustust selle eest, et olles pikaajaliselt töötanud ühes ettevõttes mitmetel ametikohtadel on ta tõestanud omanikele oma pädevust, töötahet, arenguvõimet ning kaastöötajate lugupidamist ja pälvinud sellega usalduse ettevõtet juhtida,“ tõi Pertens välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles