Türi muusikakool kandideerib aasta huvikooli tiitlile

Merit Männi
, reporter
Copy
Klaver.
Klaver. Foto: Sille Annuk / Postimees

29. jaanuaril Tallinnas aset leidval pidulikul sündmusel tunnustab haridus- ja teadusministeerium koos Eesti noorsootöö keskusega noortevaldkonna kõige vägevamaid tegijaid. Aasta huvikooli kategoorias on kolme nominendi hulgas ka Türi muusikakool.

Haridus- ja teadusministeerium koostöös Eesti noorsootöö keskusega tunnustab igal aastal üleriigiliselt noorsootöö valdkonna parimaid tegijaid, inimesi, ettevõtteid ja organisatsioone, kes on panustanud noorsootöösse, valdkonda edendanud, algatanud uusi tegemisi ja mõjutanud valdkonna arengut kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Tunnustuskonkursile said kandidaate esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud kaheteistkümnes kategoorias: aasta noorsootöötaja, aasta huvikool, aasta noortekeskus, aasta noorteühing või -organisatsioon, aasta osaluskogu ja õpilasesindus, aasta noortemalev, aasta noortelaager, aasta kohalik omavalitsus, aasta noorsootööühing, aasta panustaja, aasta tegu noorsootöös ning pikaajaline panus noortevaldkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles