Linnavalitsus tühistas kalmistute hanke

Urmas Glase
Copy
Sillaotsa kalmistul  omaste haudadel käijad on öelnud kalmistuvahile hea töö eest kiidusõnu, mis kinnitab, et kalmistu on korras hoitud.
Sillaotsa kalmistul omaste haudadel käijad on öelnud kalmistuvahile hea töö eest kiidusõnu, mis kinnitab, et kalmistu on korras hoitud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus tühistas protesti tõttu 2020. aastaks Reopalu ja Sillaotsa kalmistu dokumentatsiooni ja registri pidamiseks ning kabelite halduseks vana aasta viimastel sõlmitud lepingu matusetalitusbürooga Hingesaatjad, kes tegi seda tööd ka siiani.

10. jaanuaril tegi lepingust ilma jäänud OÜ Paide Tavand juhatuse esimees Aleksander Parman Paide linnavalitsusele ettepaneku kalmistuteenuste hange tühistada, sest tema hinnangul oli hanget menetluse käigus oluliselt muudetud ehk väljakuulutatud hange ei vastanud võitjaga sõlmitud lepingu tingimustele.

Ka heitis Parman ette, et linnavalitsus on pakkumisdokumentides eksinud aastaarvuga ja märkinud pakkumise esitamise tähtajaks 2018. aasta ning sellest tingitult on dokumentides mitmes punktis vastuolud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles