Isamaa Järvamaa piirkond sai uued juhid

Tiit Reinberg
Copy
Jüri Ellram, Pipi-Liis Siemann, Mihhail Feštšin, Priit Värk  ja Aldo Tamm.
Jüri Ellram, Pipi-Liis Siemann, Mihhail Feštšin, Priit Värk ja Aldo Tamm. Foto: Erakond Isamaa

Isamaa Järvamaa piirkonna üldkogu korralistel valimistel osutusid järgnevaks kaheks aastaks juhatusse valituks Priit Värk, Pipi-Liis Siemann, Aili Avi, Mihhail Feštšin, Jüri Ellram ja Aldo Tamm.

Piirkonna senise juhi Priit Värgi sõnul lähtusid nad  juhatuse valimistel põhimõttest, et maakonna kõik kolm omavalitsust oleksid esindatud. Türilt valiti juhatusse vallavanem Pipi-Liis Siemann ning emakeeleõpetaja ja kogukonnaseltsi vedav Aili Avi. Järva valda esindavad pikaajalise omavalitsuskogemusega Jüri Ellram ja Aldo Tamm. Paide linna lippu hoiavad kõrgel linnapea Priit Värk ja kirurg Mihhail Feštšin.

Järvamaa piirkonna esimees valitakse juhatuse liikmete seast 6. veebruaril.

"Kui 2017. aastal olnud kohalike volikogude valimistel õnnestus Isamaal  võita Türil ja Paides ning valimiste järel kannab erakond valitsusvastutust kõigis Järvamaa omavalitsuses, siis 2021. aastal ei saa siht olla väiksem,"ütles Priit Värk. "Ent eelkõige kavatseb uus juhatus keskenduda Järvamaa elu arendamisele ja parandamisele, et nii väikelapsed, kooliõpilased, tööinimesed kui ka eakad saaksid elada elukeskkonnas, kus nad tunnevad end koduselt ja kuhu tahavad ka nende järgnevad põlvkonnad oma kodu rajada."  (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles