Võrkpallineiud panevad Paides palli mängu

Anne Põder
Copy
Paide võrkpalliklubi/Veltsi Reisid U-18 neidude võrkpalli võistkond koos treener Piret Reinfeldiga.
Paide võrkpalliklubi/Veltsi Reisid U-18 neidude võrkpalli võistkond koos treener Piret Reinfeldiga. Foto: Paide võrkpalliklubi/Facebook

Sel nädalavahetusel asuvad Paide võrkpalliklubi U-18 vanuseklassi neiud Eesti võrkpalli föderatsiooni karikavõistlustel head kohta püüdma neljandas finaalis.

Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et neidude konkurents võrkpallis on sedavõrd tihe, et Paide neiud asetsevad neljandas finaalgrupis, kus käib mäng põhimõtteliselt kohtadele 17.–21. «See ei tähenda, et oleksime viimaste seas. Kokku on neidude arvestuses kuus finaalgruppi 32 võistkonnaga,» täpsustas ta.

Reinfeldi sõnul on Paide võrkpallurite eesmärk mängida koduseinte vahel edukalt  ja teenida võimalus tõusta kolmandasse finaalgruppi. Vastastena tuleva Paidesse mängima Selver Tallinn Audentes IV, Selver Tallinn Audentes VI, spordiklubi Tats Saku II ja Tartu Fööniksid/Katoliku SK.

Reinfeld märkis, et mängud on Paide Hillar Hanssoo põhikoolis. Laupäeval pannakse pall mängu kell 11 ja reedel kell 10. Paide võrkpalliklubi mängudele saab kaasa elada laupäeval kell 11 ja kell 14 ning pühapäeval kell 10 ja kell 13. «Tulge kindlasti kaasa elama ja oma sportlaseid toetama!» kutsus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles