Riigigümnaasiumite õpilased loovad Paides võrkpalli mängides sõprussuhteid

Kuido Saarpuu
Copy
Võrkpall
Võrkpall Foto: Internet.

Täna algaval esimest korda toimuval riigigümnaasiumite võrkpalliturniiril „Sportides sõpradeks“ osalevad 9 kooli: Viimsi Gümnaasium, Valga Gümnaasium, Rapla Gümnaasium, Võru Gümnaasium, Nõo Reaalgümnaasium, Läänemaa Ühisgümnaasium, Jõhvi Gümnaasium, Noarootsi Gümnaasium ja Paide Gümnaasium.

 

Turniiri korraldavad Paide võrkpallihuvilised noored koos Paide Gümnaasiumi õpilasesindusega, kes soovivad läbi spordi arendada sõprussuhteid noortega üle Eesti ja ka Paide linna õpilaste vahel.

„Sportides sõpradeks“ on kaheosaline projekt, kus esimese üritusega arendatakse koostööd Eesti riigigümnaasiumite ja Paide Gümnaasiumi õpilaste vahel ning teises osas luuakse sõprussuhted Paide linna koolide õpilaste ja Paide gümnasistide vahel.

Riigigümnaasiumite võrkpalliturniir toimub täna ja homme Paide E-Piim spordihallis. Täna algavad kohtumisel kell 15, kus kohe avamängus on vastamisi paidekad ja Viimsi. Homme algavad kohtumisel hommikul kell 9.

Projekti teine osa, Paide Gümnaasiumi klasside ja Paide koolide vaheline võrkpalliturniir „Sõbravõrk“, toimub 13. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles