Külaselts otsib majale nime

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva-Madise külaselts/Facebook

Järva-Madise külaselts on aastajagu tegutsenud ning kokkusaamiskohaks on Järva-Madisel asuv endine Albu vallamaja. Selts aga soovib majale uue nime leida ja ootab huvilisi nimekonkursil kaasa lööma.

"Jah, vallamaja on ajalooliselt oluline hoone meie kõigi jaoks ja eks me jäägi seda vallamajaks nimetama. Aga kui mõelda postitustele ja kuulutustele ning maja ukse kohal rippuvale sildile, siis oleks ju tore hoopis muud nime kasutada. Ning kes teab, ehk ajapikku jääb uus nimetus ka majale endale külge? Anname teile paar võimalikku varianti ning võimaluse omalt poolt nimekandidaate ka juurde lisada," annab külaseltsi juhatus üleskutses teada.

Praegu on võimalike nimevariantidena välja pakutud Järva-Madise külamaja ja Järva-Madise seltsimaja.

Hääli oodatakse hiljemalt 16. veebruariks, et ühisel vabariigi aastapäeva pidamisel ning "Talve" filmi vaatamisel uus nimetus välja hõigata.

Hääletada saab külaseltsi Facebooki lehel ära toodud hääletuslingil või kirjutades külaseltsi meiliaadressile jarvamadise@gmail.com.

Lisaks on võimalik oma arvamus saata ka kirjalikult aadressil MTÜ Järva-Madise Külaselts, Järva-Madise küla, Järva vald, Järvamaa 73409, märksõnaga "Nimekonkurss".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles