Lääne prefektuur on kolmandat aastat järjest kõige sportlikum

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Madis Sinivee

Kolmandat aastat järjest pälvis kõige sportlikuma prefektuuri tiitli Lääne prefektuur. Prefektuuri haldusalasse kuulub ka Järvamaa. 

Lääne prefekt Kaido Kõplas tõdes, et ta valetaks kui ütleks, et võita pole lahe. „Võitmisest olulisem on aga see, et meie inimesed liiguvad ja teevad aktiivselt sporti ning naudivad seda. Loodan, et nii on ka edaspidi," sõnas ta.

Parimaks noorsportlaseks kuulutati Pärnu patrullpolitseinikku Liisu Mitti, kelle põhiala on sõudmine. Üliõpilaste Euroopa meistrivõistlustel võitis ta koos Viljandi patrullpolitseiniku Kärolyn Mäesaarega kulla kahepaadis ning individuaalselt oli samal võistlusel neljas. Kõige sportlikuma abipolitseiniku tiitliga pärjati Lääne prefektuuri abipolitseinikku Piret Aasa, kes ennekõike paistab silma aktiivse crossfit'i tegijana.

„Vaatamata sellele, et Lääne prefektuur on töötajate arvult kõige väiksem, olime juba kolmandat aastat järjest võistkondlikus arvestuses parimad. Edu on põhiliselt tulnud tänu meie töötajate aktiivsele osavõtule," ütles Lääne prefektuuri spordiinstruktor Rein Künnap, kelle sõnul käib tihe sportlik konkurents ka prefektuuri kuue jaoskonna vahel.

„Proovime sel aastal oma taset hoida ja võimaluse korral veel paremini esineda, aga kerge ei saa see olema, sest teised prefektuurid lubasid ka asja tõsisemalt võtta ja meid esikohalt ära tõugata," rääkis Künnap eesseisvast väljakutsest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles