Külade talimänge juhib Käru

Kuido Saarpuu
Copy
Türi valla külade talimängud
Türi valla külade talimängud Foto: Erakogu

Pühapäeval Säreveres toimunud VIII Türi valla külade talimängude avaetapil osales üksteist küla. Kavas oli viis ala - lauatennis, kabe, discgolf, kaardimäng ja üllatusala. Mängude raames selgusid ka Türi valla meistrid kabes ja lauatennises (pildil).

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko avaldas, et kabes võitis Türi valla meistritiitli meeste klassis Jüri Siim (Kringliküla), naiste klassis Kadri Murumaa (Kärust) ja noortest krooniti tiitliga Andreas Kase (Laupalt). Lauatennises kuulus noortest tiitel samuti Andreas Kasele, meeste klassis võidutses Voldemar Tusis (Lokuta) ja naiste klassis Nele Fuchs (Rassi).

Külade arvestuses oli lauatennises ja kabes parim Käru. Kaardimängu võitis Põikva ja discgolfi Särevere. Üllatusalaks oli sel korral topside ladumine ja parimaks tunnistati Oisu.

Viie ala kokkuvõttes juhib külade arvestust 129 punktiga Käru, teisel kohal on 124 punktiga Särevere ning vaid üks punkt vähem jagavad kolmandat ja neljandat kohta 123 punktiga Näljaküla ja Põikva.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko avaldas, et kabes võitis Türi valla meistritiitli meeste klassis Jüri Siim (Kringliküla), naiste klassis Kadri Murumaa (Kärust) ja noortest krooniti tiitliga Andreas Kase (Laupalt).

Gritšenko ütles edasi tänusõnad avaetapi vabatahtlikele kohtunikele, kelleta poleks see võistlus saanud toimuda - Jüri Siim, Villi Vantsi, Made Villevelt ja Hinge Limberg.

Järgmine Türi valla külade talimängude etapp toimub 23. veebruaril Väätsal, kus on plaanitud suusatamine, reesõit, kelgutamine ja üllatusala. „Nüüd jääb loota vaid lume tulekule. Kui ilmaolud ei lase sel etapil toimuda, siis leiame lahenduse muul viisil võistlus läbi viia,“ sõnas Liisa Gritšenko.

Parimad selguvad talimängudel nii individuaalselt kui ka võistkondlikult. Sportlikumaks külaks kuulutatakse kaheksa ala peale enim punkte kogunud küla.

Viimante etapp peetakse 15. märtsil Oisu koolimajas (mälumäng, koroona, nips, orienteerumine, üllatusala). (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles