Moevõistluse promovideost õhkub laudaromantikat ja glamuuri

Järva Teataja
Copy
MoeP.A.R.K. 2019
MoeP.A.R.K. 2019 Foto: MoeP.A.R.K./Facebook

Võistlusele MoeP.A.R.K 2020 saadetud 28 kavandi hulgast selgitas eelžürii välja need moeloojad, kes näitavad oma loomingut 21. märtsil Paide muusika- ja teatrimajas toimuval lõppvõistlusel.

Kui viimastel aastatel on Järvamaa taustaga noori moeloojaid lõppvõistlusele pääsenud harva või üldse mitte, siis tänavu saab laval näha kolme järvalase loomingut: Triinu Palmiste, Ketrin päri ja Elina Pent. Eelmise aasta moeüritusel oli esindatud kahe noore Järvamaa moelooja looming.

Sündmuse ühe korraldaja, Paula Kivimäe hinnangul on tänavune saak väga hea. «Tore on näha juba vanemaid olijaid, aga samuti on rõõm tõdeda, et üha uued moeloojad osalevad MoeP.A.R.K.il. Olen rõõmus, et sellel aastal on kolm Järvamaa noort oma loomingutega välja tulnud,» sõnas ta.

Lõppvõistlusele pääsenud kollektsioone iseloomustades märkis Kivimäe, et näha on kuidas paljusid noori on mõjutanud niiöelda tänavastiil. «Kasutatakse palju värvi, et eristuda tavapärasest hallist massist. Samuti on mõjutusi eelnevates sajanditest,» lisas ta.

On rõõm tõdeda, et üha uued moeloojad osalevad MoeP.A.R.K.il

MoeP.A.R.K. 2020 lõppvõistlusel osalevad Britten Pärkson, Carmen Triini Tälli ja Adele Taska, Triinu Palmiste, Ketrin Päri, Hannabel Kaal, Natali Koppel, Elin Alunurm, Elina Klementi, Mia Põldots, Elina Pent, Hanna Liis Tänav, Katariina Haamer, Marta Lett ja Stella Liis Otspere, Margareta Schönberg, Chiara Cicetti, Liisa-Lota Jõeleht ja Hanna Milk, Jaagup Kaiv ja Uku Mart Rulli, Elisabeth Mägi, Joanne-Heleene Sõrmus, Ron-Jonas Verlin ja Valeria Karoman.

Nüüdseks on valminud ka võistluse promovideo. Vaata seda allpoolt!

MoeP.A.R.K. on üle-eestiline noorte moekonkurss, mille idee sai alguse 2003. aastal Paide gümnaasiumist.

Aastatel 2004 - 2006 toimus sündmus Paide gümnaasiumi moe-showna.

2007-2008 kandis sündmus nime Järvamaa koolinoorte moe-show.

Aastast 2009 on MoeP.A.R.K. üle-eestiline koolinoorte moekonkurss.

Aastast 2011 lisandus juurde uus vanuserühm - tudengid.

Aastast 2012 teeb MoeP.A.R.K. koostööd Eesti ühe suurima moeürituse, ERKI moeshowga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles