Järvamaal toimus mullu hulk ränkraskeid liiklusõnnetusi

Kuido Saarpuu
Copy
Avarii Sillaotsa-Mäo
Avarii Sillaotsa-Mäo Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

2019. aastal toimus 1389 inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles hukkus 52 ja sai vigastada 1716 inimest. Aastas oli vaid 19 päeva, kui liikluses keegi vigastada ei saanud.

Järvamaal oli PPA andmetel mullu inimkannatanutega liiklusõnnetusi 36. Hukkus neli ja vigastada sai 52 inimest.

Hukkunuga liiklusõnnetused Järvamaal 2019

17. jaanuar hommikul kella 7.40 ajal sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Järvamaal Mäo külas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 94. kilomeetril, kus kokku põrkasid kaks sõiduautot. Õnnetuse tagajärjel sai raskeid vigastusi Volkswagen Sharani juhtinud naine, kes paraku hukkus sündmuskohal. Samas autos oli ka kolm last, kellest üks sai vigastada. Vigastada sai ka sõiduautot Volkswagen Touareg juhtinud ja autos üksinda viibinud naine.

10. mai hommikul kella 8.16 ajal juhtus raske liiklusõnnetus Otiku külas, milles osales kokku kuus sõidukit. Õnnetuses hukkus 22-aastane naine.

Õnnetus juhtus Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa 74. kilomeetril. Kokku osales õnnetuses kuus sõidukit: sõiduauto Volkswagen, sõiduauto Toyota, kaubikud Renault Master ja Renault Trafic, veoauto Volvo ja sõiduauto Renault.

Õnnetuse tagajärjel hukkus Volkswageni tagaistmel olnud 22-aastane naine, keda meedikud kohapeal tulemusteta elustada püüdsid. Autos oli veel kaks inimest, kes vigastada ei saanud. Mõlemas Renault kaubikus oli üks inimene, mõlemad mehed said viga ja toimetati haiglasse. Veoautos ning sõiduautodes Renault ja Toyota olnud inimesed vigastada ei saanud. Veoauto sai kahjustada, kui riivas õnnetuses osalenud Renault Traficut ja sõiduauto Renault sai kahjustada, kui sai pihta avariis osalenud autode detailidega.

25. juunil kella 16 ajal sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Järvamaal Mäekülas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 92. kilomeetril, kus esialgseil andmeil sõitis teelt välja sõiduauto Chrysler, mille roolis olnud inimene hukkus. 

4. novembril kell 19.26 toimus liiklusõnnetus Järvamaal Paide linnas Tallinn – Tartu – Võru – Luhamaa maantee 78. kilomeetril, kus alkoholijoobes 77-aastane mees ei andnud sõiduautoga Citroën Berlingo kõrvalteelt peateele sõites teed peateel liikunud sõiduautole Suzuki Swift Sport, mida juhtis 46-aastane mees.

Citroëni juht toimetati Järvamaa haiglasse.

Paide politseijaoskonna väärteomenetleja Ragne Tõnts täpsustas, et sõiduautot Citröen Berlingo juhtinud 77-aastane mees suri 27. novembril haiglas, liiklusõnnetustes saadud vigastuste tagajärjel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles