Talverallid jäävad ära

Kuido Saarpuu
Copy
Talveralli. Pilt on illustratiivne.
Talveralli. Pilt on illustratiivne. Foto: Rando Suve

Eesti ja Läti autoralli meistrivõistluste hooaeg 2020 pidi alguse saama jaanuari keskel Lätis, kuid kehvade ilmaolude ja sobimatute rajatingimuste lükati ralli toimumine edasi. See pidi olema sel reedel ja laupäeval.

Eelmisel nädalal tuli otsus, et Alūksne ralli jääb võistluse läbiviimiseks ebasobivate ilmaolude tõttu ära. Võistluse korraldusmeeskonna liige Renārs Salaks märkis, et ürituse ärajätmine praeguses olukorras on ainuvõimalik otsus.

"Ralli ärajätmine on ainus loogiline variant," kinnitas Renārs Salaks. Ta ütles, et vaatamata sellele, kui palju on ralli toimumisse panustatud, siis looduse vastu ei saa ja talverallit pole võimalik lume ja jääta korraldada ajal, kui muru haljendab ning kevadlilled õitsevad.

"Kogu tiimi nimel tahaksin tänada inimesi ja institutsioone, kes meid on aastaid toetanud, kes aidanud ralli organiseerimisel ja pakkunud finantsilist tuge. Eriline tänu kuulub Alūksne omavalitsusele."

Eelmisel nädalal tuli otsus, et Alūksne ralli jääb võistluse läbiviimiseks ebasobivate ilmaolude tõttu ära.

Talveralliks sobimatute olude tõttu jääb ära ka selleks nädalavahetuseks planeeritut rahvaralli „Pandivere Talv“. Selle korralduse taga leiab traditsiooniliselt ka järvalasi. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles