Järva valla haridusreform lükkub edasi

Tiit Reinberg
Copy
Kolmest koolist võib ennast kõige kindlamalt tunda Koeru keskkool. Õpilasi on seal kõige rohkem ja koolimajja on viimasel ajal tulnud ka investeeringuid. Käesoleva õppeaasta algul avati seal lift, millega tegi esimese sõidu XI klassi õpilase Helin Kind.
Kolmest koolist võib ennast kõige kindlamalt tunda Koeru keskkool. Õpilasi on seal kõige rohkem ja koolimajja on viimasel ajal tulnud ka investeeringuid. Käesoleva õppeaasta algul avati seal lift, millega tegi esimese sõidu XI klassi õpilase Helin Kind. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Detsembri keskpaigas kirjutas Järva Teataja, et Järva vald plaanib haridusreformi, mille ühe ettepaneku järgi jääb valla kolmest keskkoolist gümnaasiumiharidust andma ainult üks. Kaks teist muutuvad põhi­kooliks.

Et ümberkorraldus oli kavas ära teha 2023. aasta septembris, tähendanuks see, et juba tänavu sügisel ei oleks kaks senist keskkooli kümnendaid klasse avanud. Järva vallavolikogu peaks otsuse vastu võtma hiljemalt järgmise kuu lõpuks.

Käesoleval nädalal olid Aravetel, Järva-Jaanis ja Koerus lastevanemate koosolekud, kus keskendutigi valla haridusvõrgu tulevikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles