Türi kutsub täna uuele liikumissarjale

Kuido Saarpuu
Copy
Vabariigi aastapäeva matk.
Vabariigi aastapäeva matk. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Arvestades vabariigi aastapäeval olnud rahvamatka menukust, soovib Türi spordiklubide liit soovib pakkuda kohalikele liikumishuvilistele veel liikumisüritusi.

Juba 3. märtsil alustab kaheetapiline liikumissari "Liikudes kevadesse".

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko andis teada, et avaetapil ootavad nad inimesi kl 18 Türi Tolli mäe ja jõulinnaku juurde. Sarja teine etapp toimub 17. märtsil kell 18, kus kogunetakse Türi kultuurikeskuse juures.

Lisaks eeltoodule toimub naistepäeval, 8. märtsil, koostöös Türi ujulaga "Veepidu 2020", kus külalistreener Marina Melnikova teeb osalejatele lõbusat ja kaasahaaravat vesiaeroobikat. Registreerida tuleb vesiaeroobikasse hiljemalt 6. märtsini ja kohtade arv on piiratud.

„Sellega veel märtsikuu ei lõpe, sest juba 22. märtsil astume koos kevadesse ja teeme liikumisürituse "Matk kevades",“ selgitas Liisa Gritšenko. „Koguneme taas kell 11 Türi kultuurikeskuse juures, et üheskoos võtta vastu kevad. Distantsi saab iga osaleja ise valida ning liikumisvahendiks võib valida jooksmise, matkamise, rattasõidu või pisemad pereliikmed lausa kärudes istumise.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles