Vabatahtlikud tegid toetajale kummarduse

Kuido Saarpuu
Copy
Vabatahtlike ja nende toetajate tunnustusüritusel pälvis meene ka OÜ Paistevälja.
Vabatahtlike ja nende toetajate tunnustusüritusel pälvis meene ka OÜ Paistevälja. Foto: Erik Peinar

Teisipäeval siseministeeriumis olnud tänuüritusel tunnustasid siseminister Mart Helme, päästeameti peadirektor Kuno Tammearu ning politsei- ja piirivalveameti Põhja prefekt Kristian Jaani möödunud aastal silma paistnud vabatahtlike päästjate, abipolitseinike ja merepäästjate rühmi ning nende toetajaid.

Vabatahtlike toetaja aunimetusega tunnustati neid, kes on andnud vabatahtlikele kasutada ruume ja tehnikat, aidanud läbi viia õppusi, aidanud vabatahtlikke rahaga või oma isikliku ajaga. Vabatahtlike päästjate toetaja aunimetuse pälvis teiste seas ka põllumajandusettevõte OÜ Paistevälja Järvamaalt.

«Osaühing Paistevälja on pikki aastaid toetanud tuletõrje seltsi tehnilise abi, tehnika rendi ja tehnika remondiga,» kirjutab selts esildises. «Tänu nende mõistvale suhtumisele ja vabatahtliku päästekomando vajaduse väärtustamisele ning nendepoolsele abile oleme saanud alati ja järjepidevalt olla valmis oma kogukonna inimestele appi sõitma päästesündmuste korral. Eriti tänulikud oleme tõste- ja muu rasketehnika kasutamisvõimaluste eest, raskemate päästesündmuste lahendamisel. Näiteks on nad olnud suureks abiks küünipõlengutel laaduritega põhu laialivedamisel või libeduse tõttu teelt välja sõitnud bussi väljatõmbamisel traktoritega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles