Järvamaa talvefotode konkurssi pikendati

Anne Põder
Copy
Talv Järvamaal
Talv Järvamaal Foto: Dmitri Kotjuh

Kuna lumi ja talvisem ilm alles saabus, pikendas Järvamaa Fotopank 1. märtsil lõppema pidanud fotokonkurssi «Talv Järvamaal» 20. märtsini.

Fotokonkurssi viivad koos läbi  Järvamaa Arenduskeskus, Järva Arengu Partnerid ja Lõuna-Järvamaa Koostöökogu.

Järva Arengu Partnerite konsultant Sille Pudel ütles, et kesise talve tõttu oli seni töid vähe tulnud. «Eelmisel nädalal saabunud lumised ja karged talveilmad pakkusid fotohuvilistele kindlasti pildistamislusti ning küllap väärivad õnnestunud võtted ka konkursile saatmist,» lausus ta.

Pudel tuletas meelde, et fotokonkurss viiakse läbi eesmärgil tekitada Järvamaa Fotopank, ehk pildikogu, mida saab kasutada välireklaamide, trükiste, esitluste ja muude materjalide koostamisel. «Oma piirkonda saab pildi abil kirjeldada mitmeti – loodus, arhitektuur, inimesed, olme, toit ja muu emotsioon,» loetles ta ideid, mida fotodele võib jäädvustada.

Ta lisas, et Fotopanga omanikuks on SA Järvamaa Arenduskeskuse turismiinfokeskus.

Fotosid oodatakse konkursile elektrooniliselt. Võistlustööd tuleb saata meiliaadressile foto@jarva.ee.

Pudel täpsustas, et fotod peavad olema tehtud sellel aastal Järvamaal ning haakuma konkursi pealkirjaga. Iga osaleja võib saata kuni kolm fotot igasse vooru ehk siis tulekul on ka teisi aastaaegu Järvamaal kajastavad konkursid.

Täpsema juhendi konkursi kohta leiab siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles