JJ-Street Streetshow toob Paidesse etenduse „Kadunud põlvkond“

Kuido Saarpuu
Copy
Paide muusika- ja teatrimaja
Paide muusika- ja teatrimaja Foto: Dmitri Kotjuh

2019. aastal oli “Kadunud põlvkond” väga menukas ning 2020. aastal tuuakse show esimest korda publikuni kahes linnas: Paides ja Võrus.

8. märtsil tuuakse uus ja täiustatud versioon võimsast lavastusest „Kadunud põlvkond“ Eestimaa südamesse, Paide muusika- ja teatrimaja lavale nii, et see puudutab igat pealtvaatajat unikaalsel ja isiklikul viisil. Etendus „Kadunud põlvkond“ loob rikkaliku süžeega jutustuse sellest, kuidas maailm on pidevas pöörises ning meie võimuses on seda keerist juhtida.

Kujutle end pühapäeva hommikupoolikul koos terve perega ühiselt laua taga istumas ning päikesekiirte soojuses pannkooke söömas. Nüüd kujutle, et pannkookide kõrval naudid sa perega jutuajamist, mitte sotsiaalmeedias surfamist. Mõtle, et sa päriselt kuulad, mida su pere möödunud nädalast jutustab, ning te suudate kõik üksteisele sügavalt silma vaadata.

8. märtsil toimub Paide muusika- ja teatrimajas kaks Streetshow etendust, algusega kl 14 ja 18, kus esinevad 40 tantsija seas ka Järvamaa noored  Enriko Pedaksalu (lavastaja) ja Ago Rootsma (peaosaline).

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles