Arenduskeskus otsib ettevõtlusnädalale koostööpartnereid

Kuido Saarpuu
Copy
Konesko Türi-Alliku nurgakivi
Konesko Türi-Alliku nurgakivi Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

5.-9. oktoobrini toimub 14. korda Järvamaa ettevõtlusnädal, mille raames pöörab Järvamaa arenduskeskus erilist tähelepanu ettevõtjatele ja õpilastele.

Arenduskeskus soovib ettevõtlusnädala raames koostööd teha paljude inimestega erinevatest organisatsioonidest, sest koostöös peitub jõud.

Koostöö eesmärgiks on märgata ettevõtjaid, tunnustada neid, pakkuda neile uut infot või tasuta koolitusi. Keskendume ettevõtlusteemadele, räägime hästi palju ettevõtlusest ja ettevõtlikkusest, õpime tundma meie maakonna ettevõtjaid, ilma kelleta ei kujuta piirkonna arengut ette. Samuti räägime maakonna noortega ettevõtlikkusest ja ettevõtlusest kui elustiilist, et arendada neis ettevõtlikku eluhoiakut ja soosivat suhtumist ettevõtlusesse.

Eelmisel aastal osales ettevõtlusnädalal üle 880 inimese. Populaarseimad sündmused olid ettevõtluspäev, parimate ettevõtjate tunnustamine, majandusviktoriin koolinoortele, ettevõtete külastused, ettevõtluse- ja karjääriteemaline töötuba noortele, turismiettevõtjate ning mentorklubi kohtumised.

Kui oled valmis ettevõtlusnädala raames läbi viima ettevõtlusega seotud tegevusi ja soovid neid tegevusi kajastada ettevõtlusnädala kalenderplaanis, siis korralda oma ettevõtlusteemaline sündmus ettevõtlusnädalal, lisa oma sündmus ettevõtlusnädala kalendrisse ja kajasta ettevõtlusnädalat oma veebilehel.

Lisainfo!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles